PREVENTIS

Centar za fizioterapiju i rehabilitaciju

Naš medicinski tim prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata. Posebno prilagođeni programi liječenja i rehabilitacije ključni su s obzirom na specifičnosti svake osobe te uspjeh liječenja.

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije Preventis nudi usluge vrhunskih stručnjaka koji detaljno i stručno vrše usluge fizikalnog pregleda pacijenata te korištenjem najsuvremenije medicinske opreme vrše rehabilitaciju i liječenje oboljenja svih stanja lokomotornog sustava u području ortopedije, reumatologije i fizijatrije.

Individualan pristup svakom pacijentu, temeljitost i stručnost u vođenju pregleda i liječenja, jasna komunikacija, diskrecija i brzo dobivanje termina, odlike su koje zadovoljni pacijenti prepoznaju u našem radu. Shvaćamo kako ne postoje dvije potpuno jednake osobe, dva jednaka problema ili dvije jednake ozljede. Zato, vrlo s(a)vjesni, svakome posvećujemo potpunu pozornost! 

Pridružite se i Vi zadovoljnim pacijentima Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Preventis!

Pacijenti na prvom mjestu

Svjesni smo da je bezbolno kretanje važan segment kvalitete života. Prioritet nam je omogućiti Vam povratak pune funkcionalnosti bez obzira o kojem se stanju radi.


Stručnost i iskustvo

Kako bismo Vam omogućili najkvalitetniju moguću skrb, svakodnevno se educiramo postajući tako vodeći stručnjaci u svom području. Upravo je to razlog zašto je Centar Preventis mjesto izvrsnosti u medicini i fizioterapiji. 

Individualni programi

Naš medicinski tim prilagođava tretmane specifičnim potrebama naših pacijenata.Posebno prilagođeni programi liječenja i rehabilitacije ključni su s obzirom na specifičnosti svake osobe te uspjeh liječenja. 

bacc. physioth., mag. cin. Tomislav Pleš

VODITELJ CENTRA

Osnovna je djelatnost Centra Preventis liječenje akutnih i kroničnih ozljeda i oboljenja u području ortopedije, reumatologije i fizijatrije osoba svih dobi.

Vrhunski tim stručnjaka

Tomislav Pleš prvostupnik je fizioterapije, magistar kineziologije i voditelj Centra fizikalne medicine i rehabilitacije ˝Preventis˝. Osnovna je djelatnost Centra Preventis liječenje akutnih i kroničnih ozljeda i oboljenja u području ortopedije, reumatologije i fizijatrije osoba svih dobi. Iskustvo rada stekao je na Klinici za dječje bolesti ˝Klaićeva˝, u ortopedskoj ambulanti. Tijekom svoga rada susretao se s problemima traumatskih prijeloma, predoperativnih i postoperativnih stanja, sindroma prenaprezanja i prirođenih oštećenja, čime je stvorio široko iskustvo u vođenju i rehabilitiranju različitih medicinskih stanja. Osim toga, iskustvo je stekao radom u privatnim poliklinikama grada Zagreba gdje je upoznao raznolika klinička stanja. Iskustvo rada u sportu stekao je u radu s mnogim profesionalnim sportašima, osvajačima brojnih odličja na svjetskoj razini. Od individualnih sportaša vrijedi istaknuti rad s tenisačima Anom Konjuh i Matijom Pecotićem.

Bio je član medicinskog tima i glavni fizioterapeut Hrvatske ženske softball reprezentacije na 21. Europskom prvenstvu u češkome gradu Ostravi. Tijekom i nakon studija sudjelovao je na brojnim kongresima vezanim uz liječenje i rehabilitaciju ortopedskih stanja i bolesti lokomotornog sustava među kojima je Kongres fizioterapeuta s međunarodnim sudjelovanjem u Opatiji. Među brojnim edukacijama i tečajevima koje je pohađao ističu se međunarodni Maitland tečaj dijagnostike i liječenja ortopedskih stanja, Kinesiotape tečaj, Dry Needling tečaj, tečaj Normalnog pokreta te dodatne edukacije u području ultrazvučne dijagnostike oboljenja lokomotornog sustava.

Tijekom studija kineziologije aktivno je sudjelovao u pripremama sportaša za natjecanja. Kao fizioterapeut aktivan je u praćenju mladih perspektivnih sportaša tijekom cijele sportske sezone. U radu s njima, poseban naglasak stavlja na prevenciju ozljeda i uklanjanje mišićno – koštanog disbalansa kako bi mogli iskoristiti svoj puni potencijal.

O NAMA

Centar fizikalne medicine i rehabilitacije specijaliziran za područje fizikalne medicine i rehabilitacije, ortopedije i sportske medicine.

Rapska ulica 57, Zagreb

RADNO VRIJEME
  • Pon - Pet08:00 - 21:00
  • Subne radimo
  • Nedne radimo